شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - April 20 2024
کد خبر: ۲۸۲۴
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۲
عجب شیر ما - حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم امام جمعه تبریز و نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی با حضور در تئاتر شهر تبریز به تماشای نمایش "گوشهایم را بشنو" نشست.
به گزارش عجب شیر ما به نقل از فارس، بهمن امسال بود با دستور مستقیم حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم، نرده‌هایی که صف مسوولان را از مردم در نماز جمعه جدا می‌کرد، برداشته شد تا دیگر هیچ دیواری بین خدمتگزاران نظام و ملت قرار نگیرد که باعث موج مثبت در جامعه شد.

 رویکرد و رفتار مردمی حجت‌الاسلام آل‌هاشم در سال‌جاری پس از انتصاب، مورد توجه مردم و رسانه‌ها بوده به طوریکه تجلیل از نخبگان در بین صلاتین در نماز جمعه و پیگیری مسائل خبرنگاران، تردد در شهر با وسایل نقلیه عمومی در اوج آلودگی هوای تبریز، استفاده از تاکسی، بازدید از دانشگاه و صرف غذا با دانشجویان در سلف‌ دانشگاه و حضور در بازی تراکتورسازی و استقلال در ورزشگاه یادگار امام تبریز از رفتارهایی است که به شدت مورد استقبال مردم، رسانه‌ها و فضای مجازی قرار گرفته است.

نخستین حضور یک امام‌جمعه در سالن تئاتر

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم امام جمعه تبریز و نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی با حضور در تئاتر شهر تبریز، به تماشای نمایش "گوش‌هایم را بشنو" نشست.

در توضیح محتوای داستانی «گوش‌هایم را بشنو» گفته شده این اثر به ابعاد پنهان روحی و روانی انسان‌هایی می‌پردازد که در زندگی خود آسیب‌های جدی را متحمل شده‌اند و امروز انعکاس آن وقایع در تک‌تک لحظاتشان نمود دارد.
چرا اقدام امام جمعه تبریز مورد توجه قرار می‌گیرد؟

واقعیت این است که در سال‌های اخیر، مسوولان کشور آنقدر به دور خود دیوار چیده‌اند که اکنون این‌گونه اقدامات شایسته‌ از جنس اقدامی که امام جمعه محترم تبریز انجام داد، اقدامی غافلگیرکننده نامیده می‌شود.

در واقع این بازخورد نشان می‌دهد که افکار عمومی همچنان تشنه‌ رفتارهای توأم با احترام و درخور شأن انقلاب، نظام و مردم از سوی مسوولان است و این موضوع زنگ هشداری است برای مسوولانی که به طور حداقلی و تشریفاتی با مردم در ارتباط هستند.

به عبارت دیگر، تقویت و استحکام مجاری ارتباطی مسوولان با مردم و ایجاد این اطمینان نزد مردم که مسوولان نیز از جنس آنها هستند و به مشکلات آنها توجه دارند، اقدامی ضروری است که باید بیش از پیش به آن توجه شود.

منظور این است که مشکلات موجود در کشور ایجاب می‌کند که مسوولان به طور مستقیم در متن زندگی روزمره مردم در اتوبوس، مترو، بازار، دانشگاه، بانک و... حضور پیدا کنند تا با لمس و درک مشکلات مردم تا آنجا که به آنها مربوط می‌شود، همدلانه برای حل این مشکلات اقدام کنند.

در واقع، افزایش حجم مشکلات مختلف در کشور و انباشته شدن این مشکلات به مدت چند سال متوالی از یک سو و مشاهده نشدن عزم و اقدام جدی از سوی مسوولان برای حل این مشکلات از سوی دیگر، افکار عمومی را به این قضاوت رسانده که گویا مسوولان از مشکلات مردم خبر ندارند.

حتی برخی ادعا می‌کنند مسوولانی که همه چیزشان تأمین است، چگونه می‌توانند به فکر مشکلات مردم باشند.

آنچه گفته شد، صرفاً نقل قولی است از مردم که نگارنده در موقعیت‌های مختلف و از زبان افراد متعددی آن را شنیده است و ما اکنون در مقام ارزیابی آن نیستیم.

اکنون بخشی از مردم به این نتیجه رسیده‌اند که مسوولان با مسائل و مشکلاتی که آنها به طور روزانه با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، بیگانه هستند. این مسئله، آسیبی اساسی و جدی است، زیرا افزایش فاصله‌ میان مسوولان و مردم، سبب می‌شود که مسوولان در جریان مسائل مردم قرار نداشته باشند که نتیجه‌ این امر، فاصله گرفتن سیاست‌گذاری‌ها در کشور از مسائل مردم و بی‌توجهی به مشکلات آنها است.

مسلم است که این وضعیت، آسیبی جدی برای سرمایه اجتماعی نظام است و برای ترمیم و رفع آن باید مردم احساس کنند که مسوولان از جنس خود آنها هستند و با انجام اقداماتی چون حضور در میان مردم و لمس و درک مسائل مردم، با آنها همدلی کرده و برای حل مشکلات آنها به طور اساسی اقدام کنند.

در شرایط موجود یک اقدام مهم این است که مسائل و مشکلات مردم از سوی مسوولان شنیده ‌شود، لمس و درک شود و مهم‌تر از این، عزم و اراده لازم و کافی در میان مسوولان برای حل مشکلات مردم وجود داشته باشد، البته این اقدام مسوولان باید بدون منت باشد چرا که رسالت اساسی مسوولان خدمت به مردم است و آنها هیچ شأنی جز خدمتگزاری به مردم ندارند.

حال کسی که خود را خدمتگزار می‌داند، باید همچون «طبیب دوّار» با مردم برخورد کند و نه مانند اربابانی که از بالا به مردم نگاه می‌کنند.

امام جمعه جدید تبریز را بیشتر بشناسیم

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم ششمین نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی پس از شهید محراب آیت‌الله قاضی، شهید محراب آیت‌الله مدنی، مرحوم آیت‌الله مشکینی، مرحوم آیت‌الله ملکوتی و آیت‌الله شبستری است.

 آل‌هاشم 55 ساله و فرزند روحانی معروف و بنام تبریزی، آیت‌الله سید محمدتقی آل‌هاشم است.

وی دارای مدرک تحصیلی سطح چهار حوزه (دکترا)، روحانی محبوب، ولایتمدار، مردمی و ساده‌زیست است که از یادگاران دوران دفاع مقدس با سال‌ها حضور در مناطق عملیاتی به شمار می‌رود که 14 سال نیز در درس "خارج فقه" مقام معظم رهبری شرکت کرده است.

سابقه سال‌های متمادی حضور در عرصه عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران وی را به چهره سرشناس در ارتش جمهوری اسلامی ایران تبدیل کرده است.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم با حکم مقام معظم رهبری مسوولیت سنگین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش را تا قبل از قبول نمایندگی ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و امامت جمعه تبریز عهده‌دار بود.

با نگاهی به کارنامه فعالیت‌های امام جمعه جدید تبریز برخی از مسوولیت‌های برجسته وی را می‌توان چنین نام برد: مسوول ستاد نماز جمعه تبریز، مسوول عقیدتی سیاسی مرکز آموزش پشتیبانی نیروهای زمینی ارتش، رئیس عقیدتی سیاسی لشکر 21 حمزه آذربایجان، رئیس اداره عقیدتی سیاسی منطقه‌ای آذربایجان، معاون روابط ‌عمومی سازمان عقیدتی سیاسی منطقه‌ای آذربایجان، جانشین اداره عقیدتی سیاسی نیروی دریایی ارتش، جانشین اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش، معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تصویب فرماندهی معظم کل قوا، رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش با تصویب فرماندهی معظم کل قوا.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم در سال 1388 با حکم فرماندهی کل قوا، امام خامنه‌ای به سمت رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش منصوب شد.

وی در این دوره سه بار موفق به کسب مقام اول در بین سازمان‌های عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح در اشراف فرماندهی معظم کل قوا شد.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم همچنین عضو میز آذربایجان در مجمع تشخیص مصلحت نظام است و از این ناحیه هم خدمات ارزنده‌ای به این منطقه داشته است.

وی 11 خرداد امسال با حکم مقام معظم رهبری به عنوان امام جمعه تبریز و نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی منصوب شد.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: